Over ons

Laevens Timmerwerken uit Lauwe is jouw aanspreekpunt voor skeletbouw, timmerwerken, plaatsen van EPDM, dakconstructies, tuinhuizen en totaalprojecten. Zowel voor grote als kleine. Alles in samenwerking met jou.

Laevens Timmerwerken is ondertussen uitgegroeid tot een familiaal bedrijf
Gregory Laevens in zijn atelier
Gregory Laevens met gezin en trouwe collega's

Gregory Laevens, zaakvoerder bij Laevens Timmerwerken is een jong en gedreven schrijnwerker. Na jaren ervaring begon Gregory met een eigen zaak. Doorheen deze tijd maakte hij de kneepjes van het vak zich meester. De motivatie om elke klant tevreden te stellen én om mooie projecten neer te zetten, zijn dan ook de leidraden die die hij in zijn bedrijf plaatst.

Goede voorbereiding is het halve werk.

Bij Laevens Timmerwerken zorgen we dat we goed voorbereid op de werf komen. "Met elk project maken we er een gewoonte van om even alles te overlopen. Zo kunnen we tijd besparen bij het inladen van ons wagenpark, weet ieder wat zich te doen staat ter plaatse en kunnen we efficiënt onze materialen benutten. Dat spreekt voor zich en vertaald zich ook positief naar het budget van de klant." 

Goede voorbereiding in het atelier is een must bij Laevens Timmerwerken.
Met ons eigen materiaal kunnen we efficiënt werken.
Gregory Laevens in het atelier.
Proper materiaal en orde verbeteren de snelheid voor, na én tijdens het werken.
Voorstelling van een realisatie die Laevens Timmerwerken begeleid van A tot Z

Duurzame projecten verwezenlijken waar jij als klant van droomt.

Met enkel één aanspreekpunt heb jijzelf de vrijheid om te focussen op wat echt belangrijk is; jouw project. Elke dag de expertise van Laevens Timmerwerken tot je dienst. Kleine of grote oplossingen op maat, meedenkend met de klant, een budgetvriendelijk aanpak... Kortom: jouw project is in goede handen.

Onze werkwijze

Kennismaken & brainstormen

Voor elk project gaan we persoonlijk te werk. Bij een eerste kennismaking krijgen we snel een beeld wat de wensen zijn en doorlopen we samen een voorbeelddraaiboek, zodat jij ook een voorsmaakje krijgt.

Werfopvolging

Geen extra aannemers waar jij je zorgen over hoeft te maken. Wij volgen het volledige project op en sturen bij waar nodig.

Afwerking

Een goede planning is al het halve werk. Wij verzorgen de volledige uitvoering van jouw project, en werken alles nauwgezet tot in de puntjes af.