Bij Laevens gaan we graag voor een slimme keuze. Met EPDM Mastersystems hebben we de mogelijkheid om platte daken kwalitatief, met een hoge beschermingsfactor en zonder zorgen af te werken. Snel, efficiënt én duurzaam. Met een ideale helderwaterrecuperatie blijven onze materialen méér dan 50 jaar waterdicht. Geschikt voor platte en licht hellende daken; voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakbedekking met EPDM Mastersystems is ideaal voor grote oppervlaktes
Dakbedekking met EPDM Mastersystems laat zich makkelijk verwerken zowel horizontaal als verticaal. Ook speciale ingewerkte koepels zijn geen uitdaging met EPDM Mastersystems.

Maar wat is EPDM nu eigenlijk?

EPDM Mastersystems is een synthetisch dakrubber met extra wapening voor een langdurige levensgarantie.

EPDM dakbedekking is een éénlaags synthetisch dakrubber. Het heeft een uitstekende elasticiteit en is bestand tegen extreme weersinvloeden met een levensgarantie tot minstens 50 jaar. Het is volledig recycleerbaar en dient niet met de vlam geplaatst worden. Mastersystems (VM Building Solutions) heeft steeds geïnvesteerd in het produceren van een innovatief product. Zo voorzien ze in de EPDM, in tegenstelling tot de gewone EPDM, een extra wapening die een zekerheid biedt naar levensduur. De garantie voor een kwalitatief dak én kiezen voor een betaalbare oplossing.

Erkend Mastersystems plaatser

Als erkend Mastersystems plaatser versterkten we onze know-how en foutloze installatie. Dit in combinatie met onze expertise van skeletbouw zijn het plaatsen én meteen waterdicht maken van platte daken één van onze sterktepunten. Zowel voor gezinswoningen als voor projecten van méér dan 1000 vierkante meter.

Laevens is erkend Mastersystems plaatser.

Perfecte basis voor jouw groen dak

EPDM Mastersystems is een ideale ondergrond voor jouw groen dak.

Wist je trouwens dat een plat dak afgewerkt met een EPDM laag zich makkelijk aanpast aan groene oplossingen? Zo is EPDM Mastersystems, met zijn wortelwering, de enige perfecte combinatie als ondergrond voor jouw groen dak.

Bekijk en download de infobrochure van onze partner

Offerte aanvragen

Wil je graag samenwerken met Laevens Timmerwerken? Geef uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Nu aanvragen