Laevens Timmerwerken biedt ook tuinhuizen en bijgebouwen aan met een zeer hoge levensgarantie. Wij ontwerpen steevast uw project op maat van het perceel dat u in gedachten had. Geen uitdaging is ons te veel. Staat er nog een oud tuinhuis of carport op uw domein? Geen zorgen, tijdens de opbouw van uw nieuwe project nemen wij het oude gewoon mee en laten uw tuin netjes achter.

Tuinhuizen, carports of poolhouse

Laevens Timmerwerken is van origine schrijnwerk. En daar zijn we nog steeds trots op. We blijven daarom met liefde uw tuinhuis, carport of poolhouse op maat samenstellen en plaatsen. Ook kunnen we naar wens van de klant de voorbereidende werken uitvoeren, met onze nieuwe kraan, en op aanvraag een kwalitatieve betonplateau gieten.

Tuinhuis op maat

Een op maat gemaakt tuinhuis blijft steevast van betere kwaliteit dan versies uit massa productie. Ook gaan wij steeds voor kwalitatief hout die we zelf selecteren. En net zoals kwaliteit hoef je ook niet in te boeten in stijl of andere voorkeuren. Van A tot Z gemaakt in ons atelier met een even grote passie als toen we nog een eenmanszaak waren.

Tuinhuis met zoldering op maat voor de klant.

Carport op maat

Op zoek naar een manier om jouw wagen te beschermen tegen weersomstandigheden? Met een carport op maat ben je zeker dat je wagen droog staat. Helemaal volgens uw wens, op elk plaats en volledig afgewerkt met kwalitatief hout. Bevestigd aan uw zijgevel, een losstaande carport in de achtertuin of een carport met aansluitende berging. Met een carport op maat kan je veel kanten uit.

Carport op maat met aansluitende berging

Poolhouse op maat

Heeft u een zwembad? Of wil u afgeschermd een salon plaatsen in uw tuin? Met een poolhouse op maat wil je alleen maar het beste van het beste. Ook hier geven wij u de volledige vrijheid: een lichte houten constructie als afscherming of een geïsolleerde skeletbouw. Met of zonder overkapping. U droomt, wij verwezelijken. En wist je dat we ook uw poolhouse of bijgebouw, als erkend Quicksteel aannemer, volledig in staalframebouw kunnen plaatsen?

Offerte aanvragen

Wil je graag samenwerken met Laevens Timmerwerken? Geef uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Nu aanvragen